Toimitusehdot ja maksuehdot

 1. Eräkontion verkkokaupan tuotteet ja hinnat löytyvät nettihinnastostamme. Hinnat sisältävät arvolisäveron 24%. Voimassa oleva hinta ilmoitetaan euroina (EUR). Eräkontio pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin.
 2. Tuotteet toimitetaan Sinulle lähimpään postiin tai matkahuoltoon. Normaali toimitusaika on 2–5arkipäivää. Mikäli tuote on loppu varastostamme tai olemme messuilla, saattaa toimitusaika olla pidempi.
 3. Suomeen toimitettavien tilauksien toimituskulut ovat 6,08 € /tilaus (Mukana vero, 24%). Toimituskulut sisältävät rahti- ja käsittelykulut.
 4. Eräkontio on vastuussa tuotteesta posti- ja matkahuoltokuljetuksen aikana.
 5. Pienet paketit toimitetaan pääasiallisesti postitse.
 6. Kaikilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja pakkauksen myyntikunnossa.
 7. Tuotteen takuuaika löytyy hinnastostamme ja lähetyslistoilta. Lähetyslista toimii takuutodistuksena ja ostokuittina. Takuun edellytyksenä on, että tuotetta on käytetty asianmukaisesti.
 8. Kaikki vaihto- tai tuotepalautukset tulee lähettää päävarastollemme Eräkontio Oy, Sienikuja 9, 90650 OULU. Emme lunasta ennakkolähetyksiä.
 9. Takuuasioissa ota meihin yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse. Takuukorjaukset palautetaan joko Eräkontion osoitteeseen tai suoraan maahantuojille.
 10. Alle 18-vuotiaiden tilaajan pitää saada tilaukselleen huoltajan suostumus.
 11. Jos tilattu tuote on loppunut, palautamme asiakkaalle rahat hänen tililleen. 

TILAAMINEN

 1. Tilauksen yhteydessä asiakkaan tulee aina kirjautua ja ilmoittaa oma nimensä, osoitteensa, sähköpostiosoitteensa, puhelinnumeronsa ja tilattavat tuotteet sekä huoltajan nimi alle 18-vuotiailla tilaajilla sekä huoltajan puhelinnumero ja hänen sähköpostiosoitteensa.(Lisätietoja kohdassa Kirjautuminen ja sen käyttötarkoitus)
 2. Asiakas sitoutuu tilauksen yhteydessä voimassa oleviin sopimus-, tilaus- ja toimitusehtoihin toimitettavaa tilausta koskien.
 3. Sitova kauppasopimus tulee voimaan, kun asiakas on jättänyt tilauksensa.
 4. Sinulla on kuitenkin oikeus peruuttaa tilauksesi jo ennen sen toimitusta. Mikäli haluat perua tilauksesi niin ilmoitathan siitä mahdollisimman nopeasti sähköpostilla Eräkontion sähköpostiosoitteeseen myynti (at) erakontio.fi. Samoin toivomme ilmoitusta sähköpostiosoitteeseen, jos et halua noutaa tai lunastaa tilaustasi postista tai matkahuollosta.
 5. Tilaaminen tapahtuu suoraan Eräkontion nettisivuilta www.erakontio.fi tai puhelimitse 040-5401100. Puhelimitse meitä voi olla vaikea tavoittaa mm. messujen ja muiden tapahtumien aikaan, joten toivomme yhteydenottoja pääasiallisesti nettisivujen välityksellä. Lisäkysymyksiä voi esittää nettisivuilla oikeassa yläkulmassa olevan OTA YHTEYTTÄ -osion kautta.
 6. Tarkastathan postin noutopaikan olevan oikea tilatessasi tuotetta.

KIRJAUTUMINEN JA SEN KÄYTTÖTARKOITUS

 1. Yhteystietojen kirjautumisen käyttötarkoituksena on asiakkaiden tilausten käsittely, toimittaminen, seuranta ja arkistointi sekä asiakasrekisterin ylläpitäminen. Asiakkaiden kirjautumisen yhteydessä antamia tietoja käytämme luottamuksellisesti ainoastaan edellä mainittuihin tarkoituksiin sekä lisäksi Eräkontion toiminnan kehittämiseen, tilastolliseen seurantaan sekä kirjautumisen yhteydessä mahdollisesti luvattuun asiakaskohtaiseen markkinointiin sähköpostitse. Tietoja ei käytetä markkinointiin ilman lupaa.
 2. Tietoja ei luovuteta Eräkontion ulkopuolisille tahoille. Henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa. Jos kaipaat lisätietoja henkilökohtaiseen yksityisyyteen, ota yhteyttä sähköpostilla OTA YHTEYTTÄ -osion kautta tai puhelimitse. Kirjautumisen yhteydessä annetut henkilötiedot hävitetään sitä pyytäessä.

MAKSUTAVAT

 1. Klarna tai Checkout: Voit maksaa ostoksesi verkkopankissa tai luottokortilla.

VAIHTO- JA PALAUTUSOIKEUS

 1. Kaikilla nettikaupasta ostetuilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.
 2. Vaihto- ja palautustuotteet tulee aina lähettää käyttämättömänä ja tuotteiden tulee olla omissa myyntikuntoisissa myyntipaketeissaan. Vaihto- ja palautusoikeutta ei ole, jos tuotetta on käytetty.
 3. Mikäli palautat tai haluat vaihtaa tuotteen ilmoitathan oman nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi, lähetyslistan numero sekä palautuksen yhteydessä tilinumerosi.
 4. Kaikki vaihto- tai tuotepalautukset tulee lähettää päävarastollemme Eräkontio, Sienikuja 9, 90650 OULU. Emme lunasta ennakkolähetyksiä.
 5. Takuuasioissa otathan meihin yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse. Takuukorjaukset palautetaan joko Eräkontion osoitteeseen tai suoraan maahantuojille.
 6. Mikäli lähetätte tavaraa takaisin Eräkontiolle esim. takuuhuoltoon, muistakaa säilyttää palautusasiakirjat ja postin kuittikopio sekä postin seurantanumero.

MUUT EHDOT

 1. Force majeure ~ ylivoimainen este
  Eräkontio ei vastaa jos toimitus myöhästyy, vaikeutuu tai estyy Eräkontion vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolisen seikan kuten sodan, luonnonmullistuksen, vienti- tai tuontikiellon, viranomaispäätöksen, yleisen liikenteen häiriintymisen tai muun vastaavan toimintaa vaikeuttavan tai estävän seikan takia.
 2. Riitojen ratkaisu
  Jos toimittajan ja ostajan väliseen henkilökohtaiseen sopimukseen ei ristiriitatilanteessa päästä, niin erimielisyydet ratkotaan Oulun käräjäoikeudessa.

LISÄTIETOJA

Lisätietoja saat nettisivujen OTA YHTEYTTÄ -osion kautta tai puhelimitse 0400-998 850 tai 040-5401100. Puhelimitse meitä voi olla vaikea tavoittaa mm. messujen ja muiden tapahtumien aikaan, joten toivomme yhteydenottoja pääasiallisesti nettisivujen välityksellä.