×

Rekisteröinti

Profiilin tiedot

Sisäänkirjautumis tiedot

tai sisäänkirjaudu

Etunimi on pakollinen!
Sukunimi on pakollinen!
Etunimi ei ole kelvollinen!
Sukunimi ei ole kelvollinen!
Tarkista sähköpostiosoite!
Sähköposti on pakollinen!
Tämä sähköpostiosoite on jo rekisteröity
Salasana on pakollinen!
Epäkelpo salasanan!
Vähimmäis pituus on 6 merkkiä!
Maksimi pituus on 16 merkkiä!
Salasanat eivät ole samat!
Käyttöehdot pitää hyväksiä!
Sähköposti tai salasana väärin!

Vision Vipu 9'6" #7 -perhosetti, GT -kelalla

Tuotenumero: VISVIPU967GT

Saatavuus: heti varastossa

Vision Vipu 9'6" #7 -perhosetti, GT -kelalla

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Regular Price: 467,00 €

Special Price 249,95 €

TAI
Kuvaus

Lisätietoja

Laadukas perhosetti edulliseen hintaan!

Vapana Vision Vipu 9'6" #7 -perhovapa:
Perhovavat, kuten kaikki muutkin onkivavat, kuuluvat III luokan vipuihin. Näissä vivuissa tehty työ (hyvin treenattujen koukistajasi ja ojentajasi aikaansaama) tuodaan systeemiin lähempänä tukipistettä (kyynärpää) kuin kohta missä tehoja vaaditaan (vavan pää/perhosiima). Kyseisen luokan vivut tuottavat suhteellisen pienellä liikkeellä isoja ja nopeita liikkeitä vivun toisessa päässä, eli kättä koukistamalla saat siimasi liikkumaan vilkkaasti.
Pohjautuen yllä kerrottuun perusfysiikkaan, olemme sitä mieltä että Vipu on kerrassaan mainio nimi uudelle vapasarjallemme – näillä vavoilla heittäessäsi perhosi poistuu nimittäin horisonttiin kunnioitettavalla nopeudella. Neliosaiset vavat ovat selkeästi keskitoimisia, joka tekee niistä hyviä yleisvapoja melkein kaikkiin mahdollisiin kalastustilanteisiin. Kirkkaankeltaiset merkinnät sopivat hyvin tummanruskeaan aihioon ja tuloksena on erittäin harmoninen kokonaisuus. Kevyemmissä luokissa on punertavanruskeat puiset ja raskaammissa luokissa mustat metalliset kelakiinnikkeet. Raskaammissa luokissa korkkikahvat ovat full wells mallisia ja kevyemmistä löytyy vastaavasti half wells. Raskaissa luokissa on lisäksi jatkokahvat (fighting butt) siltä varalta, että saat siimasi päähän jonkun todella ison vesihirviön. Vipu-sarjan vavoissa klassinen ulkonäkö on yhdistetty helppoheitettävyyteen erittäin onnistuneesti, ja kaiken hyvän lisäksi ne ovat vielä naurettavan halpoja. Sarja sisältää seitsemän 4-osaista vapaa, jotka toimitetaan ruskeissa cordura muovisissa vapaputkissa. Maakunnista kuuluvissa kommenteissa, joissa epäillään ammattitaitoamme vapojemme hinnoittelussa, saattaa olla sittenkin jotain perää – Vipu sarjan vapojen hintalappuihin taisi tulla aivan liian alhaiset hinnat.

Luokka:#7.
Pituus:9'6".
Osia:4.

Kelana Vision GT #7/9 -perhokela:
GT kelat on sorvattu yhdestä alumiinikappaleesta ja pinnoitettu kolminkertaisella eloksoinnilla. GT keloissa on meidän uusi tyylisuunta, joten ei ole ihme, että jotkut ovat ottaneet ne sydänystävikseen. Keloja on saatavilla pikkuruisesta 2/4 koosta aina kokoon 11 saakka. Tälle vuodelle tuunasimme jarrua saadaksemme siitä entistä pehmeämmän ja teimme myös uuden koon, 5/6 sekä kelaa saa myös tästä vuodesta eteenpäin mustana. Koko 5/6 asettuu mukavasti entistä kevyempien 4/5 ja 6/7 väliin. GT 2/4 on mukavan herkkä niille, jotka kalastelevat pikkupuroilla. Siinä levyjarru on korvattu yksinkertaisella räikkäkynnellä joka aikaansaa riittävän kitkan, jotta puola ei pyöritä yli.

Kevyempi rakenne (4/5 ja 6/7)
Tuunattu, pehmeämpi jarru
Kolminkertainen eloksointi
Äänetön sisäänkelaus ja hiljainen räikkä
Pehmeä polyuretaanikampi
Luokka:#7/9.
Paino:194g.
Siimatilavuus:WF8F+183m 30lb:n pohjasiimaa.

Siimana Vision Brownie 195 -perhosiima:
Brownie 195 on 19.5 metrin mittaisella heittopäällä varustettu perhosiima. Sen paino seurailee AFTM luokituksia sallituissa rajoissa. Valmiilla lenkillä varustettu siiman etupää on tehty 45cm matkalta High Float™ Tip materiaalista, joka varmistaa kärjen erinomaisen kelluvuuden. Siiman pitkä heittopää mahdollistaa siiman korjailun uiton aikana ja se soveltuu erittäin hyvin rullaus- ja speyheittoihin tai pitkälle heittämiseen. Siiman kartiointi mahdollistaa tarkat heitot ja perhon varovaisen tarjoamisen aralle kalalle, mutta se toimii myös painavammilla perhoilla. Uusi T2FLOW™ päällyste tuntuu silkinpehmeältä ja erittäin notkealta mahdollistaen täten erinomaisen heitto- ja käsittelytuntuman vaihtelevissa olosuhteissa.

- 19.5m pitkä heittopää
- Seuraa perinteisiä AFTM standardeja tarkasti.
- Lenkillä varustetusta kärjestä 45cm on tehty High FloatTM Tip materiaalista loistavan kelluvuuden varmistamiseksi.
- Ideaalinen siiman ohjailuun ja rullaus/speyheittoihin.
- Kaksisävyinen: keltainen/valkoinen.
Luokka:WF7F.
Tekniset tiedot

Lisätiedot

pituus 9'6"
Merkki Vision
osia 4
Takuu 1vuosi
Paino 2000.0000
Arvostelut