Ale!

Haix Black Eagle Athletic 2.1 T low/black

189.00  129.99 

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , ,

Kuvaus

HAIX Black Eagle Athletic 2.1 T

HAIX Black Eagle Athletic 2.1 T on urheilullista muotoa kantava, kevyt ja erittäin hengittävä ulkojalkine kaikenlaisiin olosuhteisiin. Kengän pintamateriaalina on käytetty mikrokuitua sekä tekstiiliä takaamaan erinomaisen hengittävyyden ja pitämään jalkasi mahdollisimman viileänä. Haix® pikanauhoituksen avulla saat kiristettyä kengän juuri sopivaan kireyteen, jolloin jalkasi on oikeaoppisesti tuettuna, ja sekä käyttömukavuutesi, että -turvallisuutesi ovat huomattavasti paremmat.

Jalkineen pohja on modernia linjaa edustava, kevyt sekä urheilullisen rakenteen omaava. Se on valmistettu kumi/polyuretaani-seoksesta, joka kestää erinomaisesti kulutusta, mutta takaa loistavan pidon kaikissa olosuhteissa, myös pakkasella. Pitoa parantaa entisestään tarkkaan suunniteltu pohjakuviointi, joka tarjoaa pitoa olosuhteista riippumatta, myös märällä. Pohja on merkkaamaton eli ei jätä värjäymiä, kestää bensiiniä ja öljyä sekä lämpöä.

Jalkineen välipohja on valmistettu kahdesta polyuretaanikerroksesta, joka mahdollistaa paitsi erinomaisen vaimennuksen, myös erittäin kevyen rakenteen. Tämän lisäksi välipohjan rakenne mahdollistaa paineen jakamisen koko jalkapohjan alueelle, mahdollistaen käyttömukavuuden ja -turvallisuuden myös epätasaisessa ja vaikeassa maastossa.

HAIX Black Eagle Athletic 2.1 T jalkineessa nilkkasi on suojattu erinomaisesti paitsi epäsymmetrisen, nilkkaa tukevan muotoilun, mutta myös pohjallisen nilkkaa tukevan rakenteen ansiosta. Tämän lisäksi pohjallisen rakenne myös vaimentaa nilkkaasi kohdistuvia iskuja, suojaten sitä entisestään.

Mukavasta, tehokkaasti vaimentavasta sekä kosteutta poistavasta pohjallisesta löytyvät AIR FLOW-kanavat, jotka pitävät jalkasi viileänä. HAIX® Vario Wide Fit System mahdollistaa jalkineen käytön monen mallisille jaloille. Se perustuu kolmeen erilaiseen pohjalliseen, joita voidaan vaihtaa käyttäjän jalan leveyden mukaan. Jalkineen mukana toimitetaan punainen(keskilevyinen) pohjallinen, mutta keltainen(leveä) ja sininen(kapea) pohjallinen ovat saatavilla erikseen ostettavina.

  • Väri: black
  • Myös märällä ja pakkasella erittäin pitävä pohja
  • Varren korkeus: 9cm
  • HAIX® pikanauhoitus
  • Koot:35-47
  • Materiaali: Vettähylkivä mikrokuitu/tekstiili
  • Paino: 339g (Pienimmässä koossa)

Lisätiedot

koko

, , , , , , , , , ,

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Haix Black Eagle Athletic 2.1 T low/black”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *