Comodo -Merinovillaiset punkkisukat

10.00 

Comodo -Merinovillaiset punkkisukat

Poista

Kuvaus

Comodon tekniset sukat:
Merinovillasta valmistetut retkeilysukat punkkeja vastaan.

Rakenne:
65% Merinovilla, 20% Polyamidia,10% polypropyleeni, 5% elastaania.

Merino-villa – luonnonlaatuinen villa, joka on valmistettu Merinon lampaista. Merinolangalle on ominaista poikkeuksellinen pehmeys, joka takaa hyvän mukavuuden.

Ominaisuudet: Merinovilla tarjoaa erinomaisen lämmöneristyksen; Kuumalla kesällä se jäähdyttää ihoa, ja kylmien talvien aikana se lämpenee. Ja tämä johtuu siitä, että suuri määrä ilmaa pysähtyy villakuidun rakenteeseen. Fyysisen aktiivisuuden tyypistä riippumatta villa eristää ja säätää lämpötilaa. Sen avulla voit pitää lämpöä pakkasessa ja kylmässä lämmön aikana ja samalla poistaa kosteuden, jolloin ihosi kuivuu pidempään.

Edut: Merinovilla erottaa ihon kosteuden täydellisesti – sen hygroskooppisuus on korkein kaikista kuiduista. Erittäin suosittu ulkokukkien ja -vaatteiden valmistukseen, koska se on tunnettu laadusta ja kestävyydestä. Kuitujen pinnalla olevien itsepuhdistuvien vaa’ojen ansiosta merinovilla vähentää huomattavasti hikirakenteen aiheuttamaa epämiellyttävää hajua. Lisäksi se pitää ympäristön vihamielisenä bakteereita vastaan. Näin ollen sitä arvostetaan myös lasten vaatteiden tuotannossa. Lisäksi merinovillalle on ominaista erittäin korkea pehmeys ja pehmeys, ja sen kuidut ovat erittäin ohuita ja joustavia.

Koot:39-42, 43-46.
Väri:Musta, harmailla raidoilla ja kuvioilla.

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
koko

, ,