Ale!

DOVREFJELL HAKKIO TUOLIREPPU 35 L , HUOPAKANGASTA

81.90  79.90 

DOVREFJELL HAKKIO TUOLIREPPU 35 L , HUOPAKANGASTA

2 varastossa

Kuvaus

Dovrefjell Utsikten reppujakkara – 35 litraa on tarkoitettu aktiivisen ja liikkuvan ihmisen käyttöön. Reppu sopii hyvin koko päivän pilkkireissulle, festareille, luontoretkille ja miksei myös sieni- ja marjametsälle. Kyllä sielläkin on välillä mukava istahtaa tukevalle jakkaralle ja nauttia luonnon antimista.

KUVAUS:
Dovrefjell Hakkio tuolireppu – 35 litraa on tarkoitettu aktiivisen ja liikkuvan ihmisen käyttöön. Reppu sopii hyvin koko päivän pilkkireissulle, festareille, luontoretkille ja miksei myös sieni- ja marjametsälle. Kyllä sielläkin on välillä mukava istahtaa tukevalle jakkaralle ja nauttia luonnon antimista.
Kunnon säilytystilat:
Tuolirepun iso tavaratila vetää sisäänsä isonkin kuorman ja sivuilta löytyy kaksi isoa taskua tavaroille. Toiseen mahtuu vaikka miestä väkevämpää ja toiseen lantrinki. Edestä löytyy vielä iso tasku puhelimelle ja muille tärkeille pikkutavaroille. Etutaskun sisältä löytyy myös sadesuojahuppu (repulle). Repun sisällä on myös kiinnityslenkit termospullolle ja vetoketjullinen pieni säilytystasku. Repun kannessa on sisäpuolella reilun kokoinen vetoketjullinen tasku, johon mahtuu vaikka lompakko ja puhelin. Kaikki taskut suljetaan tukevilla vetoketjuilla.

Pehmustetut hihnat:
Dovrfjell Hakkio tuolireppua on mukava kantaa, koska repun olkahihnat on sijoitettu niin, etteivät rungon putket paina ja hankaa selkää. Olkahihnat on paksusti pehmustetut, riittävän leveät ja niistä löytyy säätömahdollisuuksia joka selälle.

Runko-osa alumiinia:
Tuoliosan putket on valmistettu alumiiniseoksesta, joka on vahvempaa ja kevyempää kuin perinteinen teräsputki, joten vaikka reppu vetääkin paljon tavaraa, niin tuolin runko-osa ei taas sitten paina oikein mitään. Selkään mahdollisesti osuvat putket on myös päällystetty sarkakankaalla, jotta se eivät tunnu pakkasellakaan kylmiltä. Istuinosa on päällystetty cordura-materiaalilla, joka on kestävää ja vettä hylkivää. Siinä on myös miellyttävästi pehmustetta jottei hanuri jäädy pakkasellakaan.

Pintamateriaali:
Tuolireppu on tehty perinteisestä sarkakankaasta (huopakangas), joka on tunnetusti kestävää ja huoletonta käyttää. Onhan sitä käytetty armeijankin vaatteissa jo vuosikymmeniä ja hyvin näyttää palvelevan edelleen. Huomioithan kuitenkin, että materiaali on kipinäherkkää, joten kannattaa nuotion läheisyydessä olla varovainen.

Sateensuojus:
Repusta löytyy myös sateensuojus etutaskusta. Repun pohja-osa on päällystetty corduralla.

* tilavuus noin 35 litraa
* alumiinirunko
* paino noin 2,2 kg
* istuimen korkeus noin 50 cm
* tukevat ja säädettävät olkahihnat
* kaksi sivutaskua, etutasku, tasku kannen alla
* istuinosa ja pohja on päällystetty corduralla
* repun sisällä on kiinnityslenkit termospullolle ja vetoketjullinen pieni tasku
* sateensuojus etuosan taskussa
* valmistettu sarkakankaasta
* väri: musta alumiinirunko, reppuosa sammaleen vihreää sarkaa

Lisätiedot

Paino 2200.0000 kg