Ale!

DOVREFJELL VISION TUOLIREPPU 35 L

79.90  77.90 

DOVREFJELL VISION TUOLIREPPU 35 L

Kuvaus

Dovrefjell Vision reppujakkara – 35 litraa on tarkoitettu aktiivisen ja liikkuvan ihmisen käyttöön. Reppujakkara sopii hyvin koko päivän pilkkireissulle, festareille, luontoretkille ja miksei myös sieni- ja marjametsälle. Kyllä sielläkin on välillä mukava istahtaa tukevalle jakkaralle ja nauttia luonnon antimista.

KUVAUS:
Dovrefjell Vision tuolireppu – 35 litraa on tarkoitettu aktiivisen ja liikkuvan ihmisen käyttöön. Reppu sopii hyvin koko päivän pilkkireissulle, festareille, luontoretkille ja miksei myös sieni- ja marjametsälle. Todella tehokas ja monikäyttöinen perushelpotin.
Kunnon säilytystilat:
Repun iso tavaratila vetää sisäänsä isonkin kuorman ja isoihin sivutaskuihin mahtuu toinen mokoma. Pääliläpän alta löytyy vielä näppärä tasku puhelimelle, lompakolle ja muille tärkeille pikkutavaroille. Repun sisällä on pussi juoma- tai termospullolle ja iso säilytystasku.

Pehmustetut hihnat:
Dovrefjell Vision tuolireppua on mukava kantaa, koska repun olkahihnat ja lantiovyö on sijoitettu niin, etteivät rungon putket paina ja hankaa selkää. Olkahihnat ja lantiovyö ovat paksusti pehmustettuja, riittävän leveitä ja niistä löytyy säätömahdollisuuksia joka selälle.

Runko-osa alumiinia, kirkkaan oranssit väriltään:
Tuoliosan putket on valmistettu alumiiniseoksesta, joka on vahvempaa ja kevyempää kuin perinteinen teräsputki, joten vaikka reppu vetääkin paljon tavaraa, niin tuolin runko-osa ei taas sitten paina oikein mitään. Istuinosa on päällystetty cordura-materiaalilla, joka on kestävää ja vettä hylkivää ja estää pepun jäätymisen talvella pilkillä istuttaessa. Alumiiniosat on maalattu kirkkaan oranssilla värillä, joten näkyvyys on taattu!

Materiaali:
Reppu on tehty tekomokkanahasta, joka on tunnetusti kestävää ja huoletonta käyttää. Materiaali ei kuitenkaan tykkää nuotiosta singahtelevista kipinöistä, joten se kannattaa ottaa huomioon notskin ääressä istuttaessa.

Sateensuojus:
Repusta löytyy myös erillinen sateensuojus.

* tilavuus noin 35 litraa
* alumiinirunko
* paino noin 1,5 kg
* tukevat ja säädettävät olkahihnat
* kunnon lantiovyö pitää repun paikallaan matkan aikana
* kaksi sivutaskua, etutasku, tasku kannen alla ja sisällä pussi juoma/termospullolle
* sateensuojus (irrallinen)
* valmistettu tekomokkanahasta (vuori polyesteriä)
* väri: alumiinirunko oranssi, reppuosa sammaleen vihreä, vetoketjutehosteet oranssit

Lisätiedot

Paino 1500.0000 kg