Ale!

Dunlop Snugboot Pioneer -saapas

(1 tuotearvio)

159.99  149.00 

Dunlop Snugboot Pioneer -saapas

Poista
Tuotetunnus (SKU): DUNSNUGB Osastot: , ,

Kuvaus

Dunlop Snugboot Pioner -saappaat estävät liukastumisen, vähentävät sähköisyyttä ja kantapäihin kohdistuvia iskuja. Saappaat on testattu ja sertifioitu standardin EN ISO 20347:2012 mukaan. Huippulaadukkaat Snugbootit sopivat erinomaisesti kalastukseen, metsästykseen, kiipeilyyn, ratsastukseen ja muihin aktiviteetteihin.

Saapas on valmistettu neljästä eri komponentista. Neljän kerroksen järjestelmä tarkoittaa hengittävää ja vesitiivistä pintakerrosta, kulumista ja viiltoja kestävää ulkopintaa, vesitiivistä ja hengittävää kalvoa sekä kosteutta poistavaa kevyttä vaahtoa sekä mikrobeja vähentävää ja hankausta kestävää vuorta.

Purofort on ainutlaatuinen Dunlopin vuonna 1980 kehittämä materiaali. Saappaat ovat todella kevyet ja hyvin lämpöä eristävät miljoonien tasaisesti jakautuneiden ilmataskujen ansiosta. Ristikkäinen rakenne varmistaa joustavuuden ja lujuuden. Katso video ja näet, miten Purofort kestää pitkään ja estää jalkoja väsymästä. Varoitamme kuitenkin, että kokeiltuasi Purofortin saappaita et enää halua käyttää mitään muita saappaita.

• PUROTEX & PUROFORT®
• HIILENHARMAA
• CE sertifikoitu
• Eristys -20 asti
• Pohjallinen on erittäin pitävä, SRC -standardin mukainen liukastumisen esto ja pohjallinen on öljynkestävä. Pohjallinen vaimentaa myös iskuja.

Lisätiedot

koko

, , , , , ,

1 arvio tuotteelle Dunlop Snugboot Pioneer -saapas

  1. Tomi

    Ostin kesällä Utsjoen reissulta ja näistä tuli heti ykkösjalkineeni. Hyvät kävellä ja erinomainen istuvuus. Aika napakat päkiän yläosasta. Piti ottaa yhtä kokoa isommat, kuin muut kengät. Erittäin laadukkaan oloiset saappaat, suosittelen!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *