Ale!

HUMMINBIRD HELIX 9 MEGA SI+ G3N -kaikuluotain

1599.00  1525.00 

HUMMINBIRD HELIX 9 MEGA SI+ G3N -kaikuluotain

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): HUMHE9MSI Osastot: , ,

Kuvaus

Markkinoiden tarkin MEGA SI+ ja DI+ luotaus uudella kompaktilla 9″-näytöllä! Lisäksi Dual Spectrum CHIRP luotauksella erotat selkeästi ja tarkasti kalat ja kalaparvet. Selkein ja yksityiskohtaisin AutoChart LIVE reaaliaikaiseen syvyyskartan tekoon. Ethernet- ja Bluetooth-yhteydet laitekokonaisuuksien rakentamiseen. Sopii täydellisesti pienempäänkin pulpettiin kompaktin kokonsa ansiosta. Navionics-yhteensopiva.

Käyttövalmis paketti sisältää XM 9 HW MSI T anturin, jossa Dual Spectrum CHIRP, MEGA+ Down Imaging ja MEGA+ Side Imaging.

MEGA+ Imaging laajentaa megahertsiluokan Imaging-teknologian jopa 2,5x suuremmalle alalle ja 20 % tarkemmmaksi kuin aiempi MEGA Imaging. MEGA Side Imaging+ (MSI) ja MEGA Down Imaging+ (MDI) -luotauksilla tunnistat ja näet vedenalaiset rakenteet ja muodot veneesi alla valokuvamaisen tarkasti. Voit erottaa kuvasta jopa eri kalalajit!

Dual Spectrum CHIRP 2D-luotaus – näe kaloja ja yksityiskohtia, jotka aiemmin ovat edellyttäneet kalliimpia lisäantureita. Dual Spectrum CHIRP tarjoaa Humminbird-kaikuluotaimen mukana tulevalla vakioanturilla enemmän ja yksityiskohtaisempia kalakaaria, tarkempaa kaikuluotainkuvaa, vähemmän kohinaa ja roskia sekä mahdollisuuden luodata suurempia syvyyksiä. Dual Spectrum CHIRP käyttää laajakaistaisia taajuusalueita kaikuluotainsignaalin tuottamiseen.

AutoChart LIVE Kartoita käyttämäsi vesistöalueet tarkalla Humminbird AutoChart LIVE:n avulla. Sen avulla pystyt luomaan ja räätälöimään karttoja oman makusi mukaan. Ja tämä kaikki tapahtuu reaaliajassa – parilla napin painalluksella! Tee äärimmäisen tarkkoja kartta-aineistoja myös alueista, joista ei ole olemassa mitään pohjakarttaa. Tee AutoChart LIVE-karttaa haluamallasi tarkkuudella. Esim. syvyyskäyrien tiheys, syvyysalueiden korostusväritys ja veden pinnan korkeuden korjaus.
Live on live!

One-Boat Network tarkoittaa saumatonta yhteistyötä Humminbird-kaikuluotaimien ja esim. Minn Kota i-Pilot LINK -yhteensopivan sähkökeulamoottorin kanssa. Voit esimerkiksi käskeä sähkömoottorisi seuraamaan AutoChart LIVEllä tehtyjä syvyyskäyriä pitkin ja itse keskittyä kalastukseen. Myös ankkurointi, joko i-Pilot-taivasankkurointi tai Minn Kota Talon -matalavesiankkurointi, käy parin näppäimen painalluksella minkä tahansa One-Boat Network -laitteen avulla!

9″ HD-näyttö Huikean tarkka ja täsmällinen, jopa 50 % kirkkaampi 9” HD 1024×600 px -laajakuvanäyttö.16:9-kuvasuhteen laajakuvainen ruutu tuo uuden ulottuvuuden jaetun näytön mahdollisuuksiin, sillä voit helposti katsella yhtä aikaa esimerkiksi normaalia kaikuluotaimen dataa ja zoomattua näkymää.

Sisäinen GPS, jälki- ja karttaplottaus. Nopea siirtyminen haluttujen näkymien välillä pikavalintanäppäimillä.

TESTIVOITTAJA Kippari-lehti 2020
”TERÄVÄ PIIRTO JA HYVÄ KUVA.”
”Humminbird Helix MEGA SI+ G3N:n piirtojälki on testin selkein ja tarkin. Kun tähän yhdistetään kuvan hyvä kontrasti, on lopputuloksena helposti tulkittava kuva. Kuhan ja hauen välivesikalastuksesta kiinnostuneelle Humminbird tarjoaa selvästi testin parasta antia. Isompien kohteiden kuten hylkyjen ja vastaavien kanssa ero on pienempi. Viisi tähteä!”

Kiitämme:
+ Terävää kuvaa
+ Kuvan luettavuutta
+ Monipuolisia viistokaiun säätöjä
+ Yksittäisten kalakaikujen erottumista

OMINAISUUKSIA:
MEGA+ Imaging
Dual Spectrum CHIRP 2D-kaikuluotaus
Humminbird AutoChart LIVE – luo omat reaaliaikaiset karttasi
Bluetooth
SwitchFire™
Sisäinen GPS, jälki- ja karttaplottaus
Navionics yhteensopiva (ei Platinum)
Muistikortin tyyppi: 2 x Micro SD
Näyttö: TFT, 65000 väriä
Anturi: XM 9 HW MSI T (Dual Spectrum CHIRP, MEGA+ Down Imaging ja MEGA+ Side Imaging)
One-Boat Network: 360 Imaging, tutka, 5-porttinen Ethernet-kytkin, Minn Kota i-Pilot Link
NMEA2000-yhteensopiva
AIS-yhteensopiva

Käyttövalikon kielivaihtoehdot:
Bulgarian, Croatian, Czech, Danish, Dutch, English, Estonian, Finnish, French, German, Greek, Hungarian, Italian, Latvian, Lithuanian, Norwegian, Polish, Portuguese, Russian, Spanish, Swedish, Turkish, Simplified Chinese, Japanese, Korean, Traditional Chinese.

Malli:HELIX 9X CHIRP MEGA SI+ GPS G3N
Näytön koko:9″
Näytön tarkkuus:1024×600 px
Näyttö (väri/mv):väri
Anturit: MEGA SI+
Teho:1000/8000W
Max. syvyys:366m.
SD-kortti:2
Ethernet:2.

TESTIVOITTAJA Kippari-lehti 2020

Lisätiedot

Paino 4000.0000 kg