KAARI ROIHU X Frosted Edition -plasmasytytin

29.95 

KAARI ROIHU X Frosted Edition -plasmasytytin

Poista

Kuvaus

KAARI ROIHU X Frosted Edition on tyylikäs huurremaalattu koti- ja kaupunkikäyttöön tarkoitettu metallikuorinen taskusytytin.

ROIHU X Frosted Editionin sytytyskärjet tuottavat kaksoisplasmakaaren viistosti ylöspäin.

ROIHU X on uuden sukupolven plasmasytytin, jonka virtakatkaisimessa on LED valo. Valo ilmoittaa mm. akun virran vähyyden valoa vilkuttamalla.

Uudelleenladattava, liekitön ja sähkökäyttöinen KAARI ROIHU X tuottaa tehokkaan ristiin menevän 1100-asteisen kaksoisplasmakaaren, joka sytyttää kaikki liekkiä tarvitsevat kohteet kädenkäänteessä. KAARI ROIHU toimii heti myös sateessa, myrskytuulessa ja pakkasessa.

Värit:Musta ja Hopea.

Kuvaus
KAARI ROIHU X Frosted Edition-plasmasytytin toimii muiden sytyttimien tapaan, mutta ilman haitallisia kaasuja tai kemikaaleja. KAARI ROIHU X sytyttää helpommin, tehokkaammin, turvallisemmin ja ympäristöystävällisemmin. Plasmasytytin korvaa perinteiset ponnekaasuihin tai fossiilisiin polttoaineisiin perustuvat sytyttimet vihreämmällä vaihtoehdolla. ROIHU X Plasmasytyttimellä sytytät n.50-70 kertaa yhdellä akunlatauksella, jonka jälkeen sen voi ladata tavallisella usb-laturilla. HUOM! ÄLÄ KÄYTÄ LATAAMISEEN PIKALATURIA.

Tuotetta ei myydä alle 18-vuotiaille.

Takuu: 6 kuukautta

Sytyttimen koko: 73 * 36 * 13 mm

Akku: 280 mAh Litiumionipolymeeriakku

CE, ROHS, MSDS ja UN38.3 Sertifoitu

Pakkauksen sisältö:

1 kpl KAARI ROIHU -plasmasytytin

1 kpl Mikro-USB-kaapeli

1 kpl Puhdistusharja

1 kpl Käyttöohje: Suomi, Ruotsi ja Englanti

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
vari

,

warranty