Ale!

Lowrance HOOK Reveal 7 TripleShot yhdistelmälaite, Kaupanpäälle C-map kartta(järvet ja meri) sekä Lowrance lippis

798.00  699.00 

Lowrance HOOK Reveal 7 TripleShot yhdistelmälaite, Kaupanpäälle C-map kartta(järvet ja meri) sekä Lowrance lippis

6 varastossa

Tuotetunnus (SKU): LOWRANCEHOOKREVEAL73S Osastot: , ,

Kuvaus

Täysin uusi HOOK Reveal helpottaa kalastusta tehokkaan suorituskykynsä ja kaikuluotaustekniikoidensa avulla, kuten automaattisesti säätyvällä kaikuluotaimella, SideScan- ja DownScan Imaging™ -tekniikoilla. Nyt mukana on myös FishReveal™-toiminto, joka helpottaa kalojen havaitsemista hyödyntämällä Lowrance CHIRP -luotaimen ja DownScan Imaging™ -tekniikoita yhdellä näytöllä. Kalastatpa tutuilla tai tuntemattomilla vesillä, löydät parhaat kalapaikat yksityiskohtaisilla C-Map-kartoilla tai voit kartoittaa kartoittamattomia vesiä reaaliajassa Genesis Liven ominaisuuden avulla.

Täysin uusi HOOK Reveal helpottaa kalastusta tehokkaan suorituskykynsä ja kaikuluotaustekniikoidensa avulla.

FishReveal

Kalat on helpompi havaita ja tunnistaa FishReveal-toiminnolla, joka yhdistää yhdelle näytölle todistetusti tehokkaan Lowrance CHIRP -luotaimen ja DownScan Imaging -tekniikan erittäin tarkat kuvat kalojen piilopaikoista. Kalat näkyvät erittäin selkeästi näytöllä.

fishreveal-FW.jpg

Reaaliaikainen Genesis Live -kartoitus

Luo HOOK Revealin näytöllä mukautetut 30 senttimetrin syvyysvaihtelulla olevat syvyyskäyräkartat tutusta vesistöstä tai kartoittamattomasta vesistöstä reaaliajassa Genesis Liven avulla.

genesis-live-FW.jpg

Automaattisesti säätyvä kaikuluotain

Automaattisesti säätyvän HOOK Reveal -luotaimen ansiosta voit käyttää enemmän aikaa kalastamiseen ja vähemmän säätöjen tekemiseen. Se säätää automaattisesti asetuksia muuttuvien olosuhteiden mukaan ja takaa siten aina parhaan mahdollisen luotainkuvan.

autotuning-sonar-FW.jpg

TripleShot™ – korkeataajuinen CHIRP-luotain, jossa SideScan- ja DownScan Imaging™ -tekniikat

TripleShot™ sopii täydellisesti kalastajalle, joka haluaa kaikki toiminnot kätevästi yhdessä kaikuanturissa. Se sisältää laajakulmaisen korkeataajuisen CHIRP-luotaimen sekä erittäin tarkat kuvat kalojen piilopaikoista tarjoavat SideScan- ja DownScan Imaging™ -tekniikat.

tripleshot-FW.jpg

83/200 HDI-kaikuanturi, jossa on keskitaso/korkea CHIRP -luotain ja 50/200 HDI-kaikuanturi, jossa on matala/korkea CHIRP -luotain, ja DownScan Imaging™ -tekniikka

83/200 HDI / 50/200 HDI sopii täydellisesti kalastajalle, joka haluaa parhaat näkymät veneen alle, jopa syvemmässä vedessä. Se sisältää CHIRP-luotaimen sekä erittäin tarkat kuvat kalojen piilopaikoista tarjoavan DownScan Imaging™ -tekniikan.

80-200-med-high-FW.jpg

SolarMAX™-näyttö

HOOK Revealin SolarMAX-näyttö tarjoaa selkeän ja kirkkaan kuvan päivänvalossa kaikissa olosuhteissa ja jopa suorassa auringonvalossa.

solar-max-FW.jpg

Helppokäyttöinen valikko ja optimoitu näppäimistö

HOOK Revealin yksinkertaisen valikon ja optimoidun näppäimistön avulla voit selata valikoita, valita asetuksia ja käyttää keskeisiä toimintoja helposti ja nopeasti.

Tärkeimmät toiminnot

 • FishReveal™
 • Reaaliaikainen Genesis Live –kartoitus
 • Automaattisesti säätyvä kaikuluotain
 • Kaksi kertaa laajempi luotaimen kantama muihin kaikuluotaimiin verrattuna
 • Tripleshot™ -kaikuanturi, jossa on korkea CHIRP-taajuus, SideScan ja DownScan Imaging™ -tekniikat
 • Esiladattu maailmanlaajuinen peruskartta
 • SolarMAX™-näyttö
 • Uudet kaikunäkymien väripaletit
 • Optimoitu näppäimistö ja tärkeimpien toimintojen käyttö yhdellä kosketuksella
 • Karttavaihtoehtoina C-MAP, C-MAP Genesis, Navionics® ja monia muita
 • microSD-korttipaikka
 • Helppo etukiinnitys tai asennusteline

Kaupanpäälle LOWRANCE LIPPIS!(vain meiltä!)

Vastaanotettua tilaamasi laitteen, toimi näin: ( Ano kartta sähköpostilla kampanja@opm.fi) 

 1. Valitse haluamasi karttakortti, 1 kartta / ostettu laite.
 2. Lähetä anomus sähköpostilla kampanja@opm.fi 14.7.2023 mennessä. Anomuksen tulee sisältää kuva/kopio laitteen ostokuitista, laitteen sarjanumero (löytyy myyntipakkauksesta sekä ruudun alareunasta), valitsemasi karttakortti sekä suomalainen postiosoitteesi.

Hyväksytyn anomuksen jälkeen valitsemasi karttakortti toimitetaan postilla antamaasi osoitteeseen 14vrk kuluessa. Anomus tulee lähettää viimeistään 14.7.2023, tämän jälkeen saapuneita anomuksia ei hyväksytä. Kampanja voimassa 1.5. – 30.6.2023 aikana ostettuihin kampanjaan kuuluviin Lowrance Hook Reveal yhdistelmälaitteisiin. Kampanjan järjestää sekä kartat toimittaa OPM International Oy.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lowrance HOOK Reveal 7 TripleShot yhdistelmälaite, Kaupanpäälle C-map kartta(järvet ja meri) sekä Lowrance lippis”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *