Ale!

MotorGuide XI5 80lb FreshWater 60″ Sonar GPS

2629.00  2298.00 

.

1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): XI5-80FW60-S-GPS Osastot: , ,

Kuvaus

Käyttövarma – Luotettava – Hiljainen – Voimakas – Tarkka hallinta – Helppokäyttöinen
MotorGuidella on ilo esitellä langaton Xi5-keulamoottori. Xi5 on merkkipaalu historiassamme. Se on tulosta uudesta keskittymisestä ja merkittävästä tutkimus- ja kehityspanoksesta luokkansa parhaiden keulamoottoreiden muotoiluun, tekniseen suunnitteluun ja valmistukseen.

Xi5 on suunniteltu ylittämään nykypäivän laatutietoisten asiakkaiden odotukset. Se on suunniteltu olemaan luotettava jokapäiväisessä käytössä ja kestämään pitkään. Heti käyttövalmiiden langattomien ominaisuuksien avulla kalastajat saavat käyttöönsä tarkan moottorin ja ohjauksen hallinnan kaikkialla veneessä. Olemme tehneet siitä myös erittäin hiljaisen ja silkinpehmeän. Huomaat lisäksi tarkkaan harkittuja yksityiskohtia, jotka tekevät käytöstä turvallista ja helppoa.

Erinomainen lisäys sarjaamme.
Meillä on myös ilo esitellä erittäin tarkka Pinpoint GPS-teknologiamme. Pinpoint on saatavilla sekä alkuperäisvarusteena uuteen Xi5:een, että helposti asennettavana päivityksenä.

Katso siis tarkemmin Xi5:tä ja Pinpoint GPS:ää. Uskomme, että ymmärrät, miksi haluamme tarjota näitä tuotteita asiakkaillemme.
.
.
HUOM! TOIMITUSTUOTE! TOIMITUSAIKA N. VIIKKO

Lisätiedot

Paino 0.0000 kg