Ale!

Savotta 50-rinkka +2kpl kiinnityshihnoja + kenttäpullo

549.00  349.00 

Savotta 50-rinkka

Varasto loppu

Kuvaus

Finn-Savotan 50-vuotisen taipaleen juhlavuoden rinkka. Mallin suunnittelussa on otettu erityisesti huomioon kanto- ja käyttömukavuus, perinteistä suomalaista laatua unohtamatta. Perinteisen putkirangan ympärille on rakennettu nykyaikaisilla yksityiskohdilla varustettu luotettava retkirinkka, joka kelpaa kovaan käyttöön siinä missä edeltäjänsäkin.

Selkeimmät uudistukset vanhempiin rinkkamalleihin verrattuna on virtaviivaisempi tiukempi muotoilu, nopeat ja helppokäyttöiset pistosoljet, entistä paremmin pehmustetut olkaviilekkeet ja lantiovyö.

Perinteinen putkirinkka on parhaimmillaan raskaiden kantamuksien kanssa, mutta soveltuu aivan yhtä hyvin kevyemmillekin retkille. Ulkoisen putkirangan ansiosta ilma pääsee kiertämään reppupussin ja kantajan selän välissä, vähentäen lämpökuormaa huomattavasti. Vaikka anatomiset rinkat ovat valloittaneet aluetta rinkkamarkkinoilla, on yhä tilanteita joissa ei vielä ole putkirinkan voittanutta.

Rinkan lokerointi

Reppupussin ylälokero (mitat noin 45 x 32 x 25 cm) suljetaan narulla kiristettävällä suuaukolla, jonka tiiviys varmistetaan ylipakkaamisenkin mahdollistavalla vedenpitävällä suojakauluksella. Suuaukko peitetään reilun kokoisella läpällä, joka suljetaan hihnoilla. Hihnojen pikalukot ovat nopeat avata ja sulkea myös hanskat kädessä, sekä erittäin helpot myös kiristää. Hihnojen reilu pituus antaa läpän alle reippaasti tilaa ylipakkaamiselle. Ylälokeron sisältöön pääsee nopeasti käsiksi koko lokeron korkeuden mittaisen pystyvetoketjun kautta. Reppupussin ylä- ja alalokerot erottaa toisistaan kiinteä välipohja.

Ylälokeron läpässä on litteä pientavaratasku (mitat noin 20 x 30 cm), ja ylälokeron sisältä selkää vasten löytyy pieni arvotavaratasku (mitat noin 15 x 27 cm).

Reppupussin alalokeron (mitat noin 42 x 32 x 30 cm) läppä suljetaan kaksisuuntaisella vetoketjulla, jonka kiinnitys varmistetaan kahdella hihnalla. Hihnat suljetaan muovisilla pistosoljilla. Pakkauksen paino tulee kiristettävien hihnojen varaan vähentäen vetoketjuun kohdistuvaa rasitusta. Näiden hihnojen avulla myös rinkan pohjaan on mahdollista kiinnittää tavaraa. Pohjassa on ulkopuolella litteä tasku (mitat noin 30 x 25 cm) johon sopii pakattavaksi esim. sadesuoja.

Ylemmät sivutaskut (mitat noin 23 x 10 x 8 cm) suljetaan kiristettävällä vedenpitävällä suojakauluksella, joka peitetään pistosoljella suljettavalla hihnasulkuisella läpällä. Oikeanpuoleinen yläsivutasku on myös varustettu sivuvetoketjulla, jonka kautta sisältöön pääsee erittäin nopeasti käsiksi.

Alemmat sivutaskut (mitat noin 38 x 10 x 8 cm) suljetaan koko sivun pituisilla vetoketjuilla. Vasen alasivutasku on jaettu kahteen päällekkäiseen lokeroon välipohjalla. Oikeanpuoleisessa taskussa on yksi iso lokeroimaton tila.

Muut kiinnityspisteet

Reppupussin päältä löytyy kiinnityspaikat irtohihnoille. Hihnat kierretään rungon yläkaaren ympäri, joka takaa raskaammankin tavaran tukevan ja heilumattoman kiinnityksen.

Tunnelimallisten sivutaskujen takana on mahdollista kantaa kirveitä tai muita pitkiä, kapeita tarvikkeita. Sivutaskujen yläpuolelta löytyvät kiinnityspaikat hihnoineen varmistavat tavaroiden kiinnityksen.

Lantiovyön molemmilta puolilta löytyy kiinnitysrenkaat pientavaroiden roikottamiseen.

Kantaminen

Kantojärjestelmän runkona toimii vahva alumiiniputkirakenteinen ranka. Rangan yläkaari on irrallinen ja sen korkeus on portaattomasti säädettävissä. Yläkaari mahdollistaa erikokoisten tavaroiden tukevan kiinnityksen reppupussin päälle. Kehopuolelta hengittävällä verkkokankaalla päällystetyt olkaviilekkeet ja lantiovyö ovat reilusti pehmustetut ja anatomisesti muotoiltu. Alaselkää tukee lisäksi erillinen paksu pehmustetyyny. Lantiovyön solki on todella nopeasti avattavissa yhdellä kädellä, erittäin arvokas ominaisuus mahdollisessa hätätilanteessa. Lisämukavuutta ja -tukevuutta kantoon tuo pistosoljella varustettu rintaremmi.

Rinkan portaattomasti pituus- ja leveyssuunnassa säädettävä liivikanto ja lantiovyö ovat mahdollista säätää sopiviksi kaikenpituisille ja -kokoisille käyttäjille. Olkaviilekkeiden painopistettä pystyy säätämään jopa kävellessä löysäämällä ja kiristämällä rangan yläreunaan kiinnittyviä hihnoja. Rinkan itsensä painopistettä hartioiden ja lantion välillä säädetään löysäämällä ja kiristämällä olkaviilekkeitä ja lantiovyötä.

Tekniset tiedot:

Ulkomitat: korkeus 90cm, leveys 50cm, syvyys 35cm.
Kokonaistilavuus: noin 90 l.
Paino: noin 3,60 kg.
Materiaalit: Rip-Stop vahvistettu PUR-polyesteri, polyesterinauha, Delring erikoismuovisoljet ja Kroko vetoketjut.
Ranka: DUR-alumiini.
Väri: oliivinvihreä mustilla nauhoilla.

Tuotteella on kymmenen vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu.
Avainlipputuote, valmistettu Suomessa.

+ 2kpl kiinnitysremmejä ja Savotan kenttäpullo mukaan!

Lisätiedot

Paino 4000.0000 kg
warranty