Ale!

Shimano Stradic Cl4+ FB 4000 -avokela

229.00  149.00 

Shimano Stradic Cl4+ FB 4000 -avokela

4 varastossa

Tuotetunnus (SKU): SHIMSTRADIC4000 Osastot: , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Shimano Stradic CI4+ FB -kela tarjoaa uskomattoman kalastuskokemuksen. Keveys tuo ergonomian lisäksi herkkyyttä ja tunnokkuutta, mikä nostaa kalastuselämyksen sekä -tehokkuuden omaan luokkaansa. Shimano Stradic CI4+ -haspelikelassa on kaikki nykyaikaisen kelan huippuominaisuudet, jotka nostavat kelan käytettävyyden huippuunsa. Siimatie (Aero Wrap II -puolaus + kylmätaottu alumiininen AR-C Light -puola sekä siiman kiertymistä eliminoivat PowerRoller III -siimanohjain ja One Piece Bail -sanka) on parasta mitä löytyy, joten heittäminen on sotkutonta ja tarkkaa.

Todellisen laatukelan tuntua Shimano Stradic CI4+ FB -kelalle antaa myös kitkaa ja välyksiä vähentävät ratkaisut. Kylmätaottu, tuettu X-Ship -koneisto toimii notkeasti ruostumattomien S A-RB -laakereiden vauhdittamana. Hiilikuidusta valmistettu kampi kiertyy alumiiniseen kylmätaottuun päähammasrattaaseen ilman vastaruuvia, jolloin se on täysin välyksetön.

Hagane-runko ja -koneisto – Oikein suunniteltu alumiininen kelarunko on jämäkkä ja jäykkä pitäen koneiston täsmällisesti paikoillaan myös silloin kun kelaa rasitetaan äärimmilleen. Koneiston ja koko kelan toiminnan kannalta on tärkeää, ettei runko taivu missään kalastustilanteessa. Kelan koneisto välittää voiman kammesta kelan roottorille. Koneiston pääratas on puhdasta, kierrättämätöntä alumiinia. Se on kylmätaottu, koska näin tehty koneiston osa on kestävämpi, jäykempi ja paremmin toimiva kuin valamalla tehty.

X-Ship -ominaisuus tarkoittaa, että kelan koneiston kriittiset komponentit on laakeroitu molemmista päistään tarkasti omille paikoilleen. Heti kammen ensikierroksesta lähtien tunnet koneiston tasaisen käynnin, mutta vasta kelaa rasitettaessa huomaat käytössäsi olevan kelausvoiman ja -väännön.

Kaikki Shimano-kelat valmistetaan tehtaissa, joiden katolla lukee Shimano. Hagane-ominaisuudet perustuvat Shimanon tehtailla oleviin tuotantovälineisiin ja -tekniikoihin sekä siihen tietotaitoon, joka yhdistää tekniset innovaatiot toimiviksi kalastusvälineiksi. Tämän vuoksi kaikkien Shimano-kelojen omaisuudet ovat olleet lähes mahdottomia kopioida, koska tekniset ominaisuudet perustuvat omassa tehdassalissa olevaan tekniikkaan ja taitoon.

Shimano Stradic CI4+ FB -haspelikelan ominaisuudet:

  • Hagane-runko ja -koneisto
  • CI4+ -materiaalista tehty runko
  • X-Ship -koneiston pääratas ja matopyörä ovat molemmista päistä tuettu laakereilla
  • Aero Wrap II -puolausjärjestelmä tekee täysin tasaisen siimapakan, joten heitot ovat tarkempia ja tarvittaessa pidempiä
  • Tasapainotettu G-Free -runko parantaa ergonomiaa
  • AR-C Spool – patentoitu, kylmätaottu AR-C -alumiinipuola on jäykempi, kevyempi ja kestävämpi ja pinnaltaan sileampi kuin valettu puola
  • CoreProtect ehkäisee veden pääsyä rungon sisään, joten koneisto toimii kaikissa tilanteissa kuten pitää
  • One Piece Bail – yhdestä metallipalasta tehdyssä siimasangassa ei ole liitoksia. Siima pääsee mahdollisimman nopeasti
  • Power Roller -siimanohjaimelle
  • Waterproof Drag – vesitiivis jarru toimii luotettavasti ja tasaisesti

Paino:240g.

Välitys:4.8:1

Nopeus/per kierros:77cm/kierros

Siimatilavuus:0.30mm/180m.

Kuulalaakerit:6 x S A-RB + 1 x RB.

Jarruteho:11kg.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Shimano Stradic Cl4+ FB 4000 -avokela”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *