Kerro tästä tuotteesta kaverille

Lowrance Elite FS™ 9 -kalastusjärjestelmä + C-Map Y236-kartta + Lowrance aurinkolasit

Uudella Elite-kalastusjärjestelmällä (FS) voit käyttää kaikkia Lowrance-kalastusapuvälineitä, kuten reaaliaikaista ActiveTarget™-luotainta, Active Imaging™ -tekniikkaa sekä lukuisia yhteensopivia karttavaihtoehtoja, joiden avulla saat kaiken irti ajastasi vesillä.

999,00 1099,00 

Kuvaus

Uudella Elite-kalastusjärjestelmällä (FS) voit käyttää kaikkia Lowrance-kalastusapuvälineitä, kuten reaaliaikaista ActiveTarget™-luotainta, Active Imaging™ -tekniikkaa sekä lukuisia yhteensopivia karttavaihtoehtoja, joiden avulla saat kaiken irti ajastasi vesillä.

Elite™ FS yhdistää Lowrancen suorituskykyisten ja uusimpien kaikuluotaustekniikoiden tehon edullisempaan näyttöön, joka on helppokäyttöinen ja helppo asentaa. Elite FS tarjoaa kaikki tarvittavat työkalut kalojen etsimiseen ja pyydystämiseen. Järjestelmän kanssa yhteensopivia ovat esimerkiksi reaaliaikainen ActiveTarget™-luotain ja erittäin tarkka Active Imaging™ -tekniikka, Lowrance CHIRP -luotain, SideScan ja DownScan Imaging™ sekä useat karttavaihtoehdot.

Löydä enemmän kaloja tehokkaalla Lowrance-kaikuluotaimella

Pohjarakenteiden ja piilopaikkojen entistäkin yksityiskohtaisemman näkymän sekä erinomaisen kantaman takaa Active Imaging™ 3-in-1 -anturi, joka sisältää CHIRP-, viistoluotaus- sekä DownScan-tekniikat FishReveal™ toiminnolla. Saat CHIRP- ja DownScan Imaging™ -kaikutekniikoiden parhaat ominaisuudet samaan näkymään Lowrancen FishReveal toiminnolla, joka auttaa sinua tunnistamaan helposti kaloja rakenteista ja piilopaikoista erittäin tarkoista DownScan-kuvista.

Uuden ActiveTarget™ Live -luotaimen avulla löydät kalat entistä tehokkaammin

Kalasta fiksummin, kun tiedät tarkalleen, mitä kalat tekevät – reaaliajassa – ActiveTarget™ Live -luotaimen avulla. Nauti kalojen liikkeet paljastavista tarkoista näkymistä ja seuraa kaloja, kun ne uivat piilopaikoissaan. Katso reaaliajassa, miten ne reagoivat vieheeseesi, niin tiedät, toimiiko nykyinen tekniikkasi vai onko aika vaihtaa tyyliä.
ActiveTarget-Forward-MFD.gif

TARKIN KUVANLAATU

Näe reaaliajassa vedenpinnan alle poikkeuksellisen selkeästi ja henkeäsalpaavilla yksityiskohdilla

USEITA NÄKYMIÄ

Näe veneesi alle ja ympärille: Eteen, Alas ja Scout™-näkymillä

HELPPOKÄYTTÖINEN

Niin helppoa löytää ja nähdä kalat, heittää viehe niiden eteen ja nähdä niiden reaktion vieheeseen ja iskevän – reaaliajassa.

Entistä helpompaa kalastusta

Näe tarkasti kalat, jotka uivat pohjarakenteiden ympärillä ja näe kuinka ne reagoivat vieheeseesi reaaliajassa uudella ActiveTarget™ Live-luotaimella. Eteen, Alas ja Scout -näkymillä näet missä kalat ovat ympärilläsi ja miten ne liikkuvat ympärilläsi. Näe miten kalat ovat sijoittuneet pohjarakenteisiin ja niiden reaktiot, jotta uitat viehettäsi oikein ja saat kalat iskemään vieheeseen. Game on!

Useita karttavaihtoehtoja

Elite FS -näytöt, joihin on esiladattu maailmanlaajuinen peruskartta, ovat yhteensopivia useiden eri karttavaihtoehtojen kanssa, kuten C-MAP® ja Navionics®.
reveal.jpg

Tärkeimmät toiminnot

 • ActiveTarget™ Live -luotainvalmius
 • Active Imaging 3-in-1 -valmius
 • FishReveal™
 • Sisältää maailmanlaajuisen peruskartan sekä laajan valikoiman karttavaihtoehtoja, kuten C-MAP ja Navionics®
 • C-MAP® Easy Routing-, Navionics® Autorouting -toiminnot
 • Reaaliaikainen C-MAP Genesis Live -kartoitus
 • Korkean resoluution monikosketusnäyttö
 • Integroitu langaton yhteys, NMEA 2000®- ja Ethernet-liitettävyys
 • Power-Pole®-ankkureiden ja Ghost® keulamoottorin ohjaus kosketusnäytöltä+ C-Map Reveal Y236-karttakortti, Suomen sisävedet ja merialueet, Genesis Live-tuki, Relief Shading sekä ilmakuvat (Arvo.259€)
  + Lowrancen -aurinkolasit (Arvo.39€)
 • Huom!! C-Map -kartta toimitetaan OPM International Oy:n kautta, joko hakemalla tai toimittamalla. Asiakkaan täytyy itse ottaa yhteyttä OPM:ään saadakseen kartan.
  OPM International Oy:n yhteystiedot:

  Ota yhteyttä: 09 279 0460

 

Katso myös näitä tuotteita